Jump to content

[Elections - Mayoral Campagne] BON

Share

Recommended Posts

~DA VALLAGNE GOI-GOTH~
CAMPAIGN

Rj18RSkACHMhH2kj4FeT7_r8laDKC1gGRAGGt6k9NrSsPZkJm93zWtd29MAOubzOfgYSJ1fzTY1GYu-sy1pRO2KYO4U9SZh9-kl6vLjSWxvPJZBpCX8qDIlk_cH4UkNWVfYNhdxQjy0Ns9wESjVmub4

Penned by BON
||  Imperial 1975|| S.A 179
|| 

QfjARhvv7-8hFpNVSMsadU8XRQQiYDqIwthDSE3JUrf0YYDYUv-7VuG4OkAGyrLrEoiY14z51LnoP3Ec9hHAL2xnrmUIFfDDRepneeGHlF_vyXtYOK8c3E3pAJe5Y54zVgx6XuWDZW2EZaPgCcwjBZU

Izi wuz 13 kaktuz-tikz ago when mi Popo, Gob Ztabba-Zniffa agh other dub urukz, klomp’d agh won da long Koalition Wagh againzt iziz bruddahz. Fo’ iziz peep’d magh nub’hozh injuztiz agh dizhonor ob iziz bruddahz givin’ ihn to iziz grizh-luzt agh zpillin needlezz Quick-Flat grizh. Izi wuz ahn bub’hozh tik fo’ da “white-wazhed” urukz - to prove izi-zelvez, find ahn blarg agh honour outzide Da Horde. 

However!
13 kaktuz-tikz afta, da Zonz ob Krug are treated zame az iziz wuz turnin’ da wagh.
13 kaktuz-tikz afta, da Zonz ob Krug ztill bi peep’d worze than buurz-zpawn.
13 kaktuz-tikz afta, da Zonz ob Krug ztill bi konzidered az villainz, kriminalz agh bi flatten’d agh perzekuted fo’ tingz iziz nub bi rezponzible fo.

When da wagh bi over - there wuz truli ahn khanze fo’ doez who klomp’d ohn Koalition zide to khange da perzpektive ob Quick-Flatz. Bawt nub’azh kared fo’ iziz - or iziz fate.
Nub’azh blah’z ob Gob Ztabba-Zniffa’z mat'mauk againzt da entire Urukhim fo’ both iziz honour azwell az  KANNONIZM, til izi wuz flatten’d - zumting nub Quick-Flatz do.
Nub azh blah’z ob Krognag’z fate - to fall into da armz ob zlaverz agh izi klomp fo’ izi freedum til izi flatten’d - wit nub’Quick-Flat komin’ fo izi rezcue.
Nub azh blah’z ob Gul'ash - where iz izi? Wub izi doez? Nub’azh knowz or karez.

Da HeartUzg agh mi opponent blah ob ‘Unity’ bawt iziz hiztori, even da mozt recent - iz full ob opprezzion ag nub’kare. There bi nub’azh bawt da Quickzpawnz ihn da pozitionz ob power - dezpite havin’ magh other folk. Mi popo blah’d ob there azh tik being ahn Twiggie Waghgoth, YET da Quickzpawn bi eager to keep da LANDZ agh TITLEZ agh POWER to izi-zelvez. Even among iziz, only certain azh bi allowed - recently azh Quickzpawn waz denied iziz heritage agh flatten’d  ihn ahn dizhonorable manner fo’ being Raev agh being willing to klomp fo’ wub wuz izi.

Mi will nub blah ob mi promizez ohn ahn piece ob kaktuz fo’ izi would nub bi able to karry da weight ob mi blah - Bawt kome to listen agh azk mi ihn perzon.

FO’ MI HAZ AHN DREAM THIZ-TIK!

QfjARhvv7-8hFpNVSMsadU8XRQQiYDqIwthDSE3JUrf0YYDYUv-7VuG4OkAGyrLrEoiY14z51LnoP3Ec9hHAL2xnrmUIFfDDRepneeGHlF_vyXtYOK8c3E3pAJe5Y54zVgx6XuWDZW2EZaPgCcwjBZU

Edited by MrMojoMordor

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...