Jump to content

Deer Diary

Share

Recommended Posts

[!] A scrap of paper is passed around the Trog from Uruk to Uruk

DeEr DiArY

TudAy Mi Zaw diZ TwiGGi iN da TroG and mI aZkeD hiM wad Hi waZ dOing agh he zaid hi waz a Znaga, Zu Mi zaiD uB whU!? anD hI zhUwed mI DIz BlaRg, agh HI zAid hi Libed Under id zu I luUked Ad id agH id LuUked LykE dUh High TwIGgi GoI Zu mI zAid: “DiZ NUb wEer ZnAgaz Liv! ZnAgAz Liv in dA Penz!” Zu Mi wUz Guuing tu TaYk hiM tU dA Znaga PeNz agh hiz Budy wAz TheR! HiZ buDdY ZaID Mi HubBY MaYd hiM un Hunurary Uruk, But Hi waZ LYinG! UruKz Ar HunuRabul! Agh DeN! Da ZnAgAz Buddy…(Whu LuUkeD Lyke a ZnuW AlbAi) TriEd Tu Flat Mi! AgH Avtur That, Hi HiD BeHind a LockEd Duur… Devinitely Nub HuNuRabuL… DevIniDeLy NuB an HunUrArY UrUk…

LaYTuR Mi Agh OoB WenD Un a zNaga HUNd aGh Wi FoUnD dIz BuB’HoZh Wun, Mi neEd TU FyNd Her a Nayme… AneyWayz Wi MayD heR Zhuvl Da ZcAddErNaK Puu! Hur Hur Hur! Avdur dAt Mi BRaNdeD her Wib a ZTar AvtuR dat, zhi hulpud uz, Mi and Oob ged anuuder Znaga, wi mayd him zkuup puu tuu! Hur hur hur!

[!]A drawing is stuck to the page with paste.

iYbRaRk.jpg

AvtuR DaT Diz Uruk NaymeD Rok’Zhul PulledeD OoB Azide and Tuld him a Zecret… agh avtur that, OoB TulD mI Abud Rok’Zhul’s Plot tu oberthruw mi Hubby az ZwumpGoth! Zhreck made Him A pUg in frunt ub EverY Azh agh then Rok’Zhul ChallUnGeD MI BaE tU A KlOMp AgH Hi AgzepteD… Mi HaD HalV a MinD tU juzD Klomp fur hiM Mi wantEd Tu BeeT HiZ AzZ mIzElF But ZhreCk Iz AlWaYz thInkIng uB HiZ hUnUR Hi Blah’D “LaTz Reedy Tu Ged ZhreckeD?!” Agh Rok’Zhul Waz ZuuU CoNfIDunT! Hi Zaid “Lat Wull Be GedTing ZhreCkeD NuB mi.” Agh, Id Waz Ogre very quik… (Hur Hur Hur) Mi HuBBY BeetEd HiZ AzZ Ub Curze.

LaytuR Mi BlaH’d Zhreck AbouD Da ZnaGa Dat Tried Tu FlaT mI, Wull, Mi Tried TuU… AlL Mi DiD wAz PoInt At HiM anD ZhreCk ChAzEd HiM OFf, Hi HiD in HiZ ‘MaZtErZ’ BlArG AgaYn, Wud a FuUl… Hi Wull NeVeR Bi HuNuRaRY UrUk… HeHEhE Mi TuLD ZhrEcK Hi TouChED Mi BuTt agH Hi WaZ Zuuuu MaD! HeHEhe Hi Iz GunnA Be In Zu MuDcH TrUbL When Hi ZtOpZ CoWeRinG anD PiZZinG in HiZ BlArG! HeHEHE! MAybE Mi WuLl MaYk HiM Bi ZaCrUFiZe TuU LaKLul HUrHuR! Oh! ZhReCk MAyD mI Un ElDeR Ub ClAn LAk Hi BlAh’d

“LaT Am Zum AzH Mi TRuZt Mur TheN Any aZh ElZe! Zu LAt Am NuW ElDuR Ub Da LaK KlAn MaYk Mi ProUd BaE!”

DeER dIaRy

UzUaLly Mi Duz NuB Du DuB EnTriEz PeR DaY, BuD DiZ Waz AmaZInG! Mi AgH Hu-DiN WeNdT Tu DA WUuD AlBai GoI AgH Wi ZaW DiZ Fe-TwIgGi Agh Wi WuZ guNNa Tayk Her Az A ZNaGa, BuD WuuD AlBaI ZaId! Nub TaYkInG ZLAveZ AgH ThEn Zum ArMuReD TWiGGiz CamEd OuD anD ZaiD “LeeB Or wi FlaT Lat!” Zu WI AgrEEd To HunURaBl KumBaT Wi PRuTunDeD Tu Run Away Un Our WUr RyNoZ BuD Den Wi Zirculed ArOunD Agh WI Skah’Ed DeM Up! Wi PicKed DeM Ub Agh ChAyNed TheM Ub! TheN Brot ThEm Tu A TaBeRN… DUnT AzK mi… Mi WanTeD TU MaYk dEm KlomP EaCh OthUR iN dA KloMp PidZ… HuDIn BlAh’Ed “Lat Wull DanzE Fur Uz AgH Da Winnur WulL Nub Bi Flat AlbaI!” Mi Did NuB Lyke Diz Zu Mi JuZd RoDe Me RyNo AwAy… HuR HuR Me NayMeD Da RhInO FaDDy BeCuz Id Can NuB JuMp Ad uLl… AnYWuYz… Mi WantED Tu TaYk TheiR ZulTz Agh ArmuR BuD HuDin BlAh’Ed NuB… Mi WundUr Wadt HappUnEd To TheM…

DiArY Mi DreW A PicdUre Ub FadDy!

[!] A drawing is stuck to the page with paste.

jFokHRq.jpg

Entry 2 (Defending Buubstik'Lur)

DeEr DiAry
TuDay Mi waz Rydin Mi Ryno Agh mi Wunt OudZide Da TroG agH Dere Wuz lyke a Tun Ub EdGi KuhntZ Weering HuuDz AgH mI zaW BuUbZtiK, Id look’d Lyke dEy wuz AboUd tu bE in a KloMp, Zu Mi juzd roded Up ON Mi RyNo Agh deN FaYDrUzZ ZhuWeD up AgH Hi PuLeD a ZulT on Dem… Avtur a WhiLe, BuUbZtiK agH dA OloG OOb SkaH’D Up Dere BoZz, AvTuR ThAt, Lat Kuud ZmElL Der FeEr, Azh UB DA SkaH’n HuudEd EDgiZ PeEd DemZelVeZ Hur Hur Hur! Mi ChazeD DeM DoWn AgH UzeD Mi BraUD ZuLT To FlaT DeM, ThEy… Wer Zu… FraJil… Id wAz Ovr VerY QuiklY Zu… It waZ NuB’HoZh...WeLl Ad LeEzT DeY HaD TunZ uB FeRuM Hur Hur hUr!

Moved to the Archive. It shall be sorted into the appropriate category shortly.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...